Diensten

Onze Diensten

Welkom bij Bram’s Classic Cars, waar we gepassioneerd zijn over het restaureren en onderhouden van klassieke Jaguars en Aston Martins. Bekijk hieronder onze diensten:


Restauratie

Bram’s Classic Cars is gespecialiseerd in het volledig restaureren van klassieke Jaguars. We streven naar originaliteit en betrouwbaarheid in elke restauratie, zodat uw auto niet alleen er prachtig uitziet, maar ook klaar is voor veilige en plezierige ritten.

Lees meer over onze restauraties


Motorrevisie

Voor eigenaren van Jaguar 6 cilinder motoren en Aston Martin DB4 DB5 DB6 Motoren bieden we motorrevisie aan. We zorgen ervoor dat uw motor weer soepel draait, waardoor u kunt genieten van optimale prestaties en betrouwbaarheid.

Lees meer over onze motorrevisies


IRS Revisie

De Independent Rear Suspension (IRS) is een essentieel onderdeel van de rijervaring van een Jaguar E-type. Bij Bram’s Classic Cars bieden we professionele IRS revisie aan, waardoor uw auto comfortabeler en stabieler rijdt, ongeacht het wegdek.

Lees meer over onze IRS revisies


Dank u voor uw interesse in de diensten van Bram’s Classic Cars. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Neem contact op