Over

Bram’s Classic Cars

“Mijn naam is Bram Meewisse,  full-time gepassioneerde auto restaurateur. De mechanische techniek in combinatie met het design van klassieke auto’s laat mijn hart sneller kloppen. De historie van de auto geeft hem zijn karakter. Wanneer ik aan de klassieke auto’s werk zie ik precies wat de auto heeft meegemaakt en in welk klimaat de auto zich heeft bevonden.

Mijn missie is om deze auto’s te conserveren voor de toekomst. Voor mij staat de klassieke auto symbool voor de hoogtijdagen van de mechanische techniek voordat microchips breedschalig werden toegepast zoals bij auto’s vanaf circa 1980.

Na een extensieve restauratie is de auto vaak beter dan toen deze uit de fabriek kwam. Voornamelijk op het gebied van roestpreventie. Echter staat originaliteit op één en zal waar mogelijk met originele materialen worden gewerkt. Op deze manier blijft het karakter van de auto behouden. Echter is betrouwbaarheid van de auto niet van ongeschikt belang en zal waar nodig bepaalde onderdelen ge-upgrade worden.

Mijn passie voor techniek vertaalt zich naar hoogwaardige restauraties welke behalve een lust voor het oog ook een waardevaste belegging voor de toekomst zijn.

Bram”

Transparantie

Eén van de belangrijkste waarden van Bram’s Classic Cars is transparantie en integriteit. Wanneer u een auto laat restaureren wilt u er zeker van zijn dat de restauratie goed wordt gedaan. Om dit te garanderen worden alle stappen goed gedocumenteerd en vastgelegd middels goede foto’s. Op deze manier kunt u op de hoogte blijven van de restauratie van uw klassieker en worden verassingen achteraf voorkomen. Bij Bram’s Classic Cars werken we niet met vaste prijzen. Wel zullen we een schatting maken hoeveel tijd een project in beslag neemt.

One stop shopping

Bram’s Classic Cars heeft veel gereedschap in huis om het grootste deel van de restauratie in eigen beheer te doen. Voor een deel van de werkzaamheden die we niet zelf kunnen aanbieden werken we samen met partners welke werken volgens dezelfde principe’s als Bram’s Classic Cars. Door op deze manier te werken kunt u uw auto hoogwaardig laten restaureren door één bedrijf: Bram’s Classic Cars.